Przestronność, przytulność, a zarazem domowe ciepło – nowa piekarnia sieci Vincent w Hali Koszyki pozwala nam przenieść się na chwilę do paryskiego bistra. Jej otwarcie zaplanowano na 13 maja 2022 roku.
W środku czeka na nas klasyczne menu Vincenta: śniadania serwowane przez cały dzień, świeże francuskie pieczywo z konfiturami, sałatki, kanapki oraz wiele znakomitych deserów. Większość dań będzie dostępna także na wynos.
Dużym plusem dla klientów jest przede wszystkim bogaty asortyment Vincenta, który bynajmniej nie ogranicza się do francuskich specjałów. W ofercie znajdziemy nie tylko francuskie specjały, takie jak makaroniki czy eclair, ale również pączki, drożdżówki, a w okresie Świąt tradycyjne makowce czy keksy.
Wnętrze to powierzchnia 130 mkw, historyczne ceglane ściany charakterystyczne dla Hali Koszyki, betonowe akcenty i ręcznie wypalane kafelki niczym z kamienicy uosabiają klimat paryskiego bistra. Nie zabrakło francuskiego pieca, który codziennie zapachem wypiekanych tam croissantów i smukłych bagietek będzie zapraszał warszawiaków do odwiedzin.
Godziny otwarcia 8:00 – 1:00
Adres: Hala Koszyki ul. Koszykowa 63 Warszawa